Üvegplafon

Bikini bridge tutorial

2016. június 14. puskaspanni

A bikini bridge nem kiváltság, hanem alanyi jogon jár mindenkinek - ezt mutatják elvégzett kísérleteim laboreredményei. A magam részéről ezt hívom esélyegyenlőségnek.

Szerző: Puskás Panni

Kinyúlt a fürdőruhám, amitől egy kissé méregbe gurultam egyik nap az uszodában. De öröm az ürömben: rájöttem, hogy egyetlen hurkapálca segítségével simán tudok bele bikini-hidat készíteni. Elmagyarázom, hogyan!

bikinibridge6.jpg

A kép csupán illusztráció, nem az én bikinitestem.

Először is tegyük félre esetleges ellenérzéseinket a dologgal kapcsolatban! Persze, tudom én, hogy értelmetlen egy olyan híd, amin nem lehet átmenni, de ez azoknak a nőknek az érvelése, akik irigyek, és nem hajlandóak időt és energiát fektetni abba, hogy a strandon is divatosak legyenek. Koncentráljunk a feladatra, legyünk aktívak és kreatívak, és mondjuk együtt a jól végzett munka után: „I am beach body ready!”

Tehát első lépésben végy egy régi fürdőruhát, amelyben a gumi már egy kicsit meglazult! (Már most látszik, hogy a megoldás nemcsak praktikus, hanem egyszersmind költséghatékony is, ráadásul megspórol nekünk egy csomó kínlódást a fürdőruhaboltban, ahol a tükör előtt állva azzal kell szembesülnünk: ez a bikini rajtunk nem egészen úgy néz ki, mint a plakáton pózoló vagány csajon.)

bikinibridge5.jpg

Ezekre lesz szükséged!

Második lépés: fogj egy hurkapálcát (és légy vidám), és vágj le belőle egy akkora darabot, amely mindkét irányban kb. három-három centivel túllóg a csípőcsontodon! Ez az én esetemben összesen 30 cm, mert a két csont közötti terület nagyjából 24 cm.

Ha ezzel megvagyunk, akkor a két csípőcsonttól számítva befelé 6-6 cm-t mérjünk ki a hurkapálcán, ezt óvatosan jelöljük is be egy ceruzával. Ez a hat centi egyébként nincs kőbe vésve, lehet több és kevesebb is, attól függ, milyen magas hidat szeretnénk csinálni.

Negyedik lépésben óvatosan törjük meg a pálcikát a két bejelölt résznél! Nagyon fontos, hogy körültekintően csináljuk, ugyanis nem szabad teljesen eltörnie. De akkor se essünk kétségbe, ha eltört, mert nyugodtan össze is ragaszthatjuk: egy vidám, nyárias színű szigetelőszalag remekül feldobja a szettet.

bikinibridge3.jpg

A pálcikát óvatosan helyezzük a bikini alá.

Ha ez megvan, akkor helyezzük a bikini alá, és már készen is vagyunk. Persze, vannak olyan maximalisták, akik ennél jóval komolyabban veszik a feladatot. Nekik azt ajánlanám, hogy építsenek bele nyugodtan hídpilléreket is, vagy cicomázzák ki egy kicsit az objektumot! Egy pici zászló, apró kőoroszlánok műanyagból vagy pici művirágok kifejezetten ünnepélyessé teszik a bikini-hidat. Esetleg ki is lehet festeni, de akkor figyeljünk arra, hogy ne víz-, hanem alkoholbázisú festéket válasszunk, mert előbbi sajnos oldódni kezd a Balatonban.

bikinibridge.jpg

Hipp-hopp, kész is a bikinihíd!

A lényeg: legyünk kreatívak és kitartóak, ne ijedjünk meg a feladatoktól! Aki nem tesz semmit a beach bodyért, annak nem is jár a beach body. De aki dolgozik rajta, az végül eléri a kívánt eredményt és hatást. Kellemes bikini-szezont kívánok nektek, csajok!

testkép, bikini bridge, beach body

Szólj hozzá a Facebook oldalunkon!
süti beállítások módosítása