Üvegplafon

Utál spriccelni? 10 tipp, mit tegyen idén Húsvétkor a nőkért locsolkodás helyett!

2015. április 05. Agát

Zöld erdőben jártál? Kék ibolyát láttál? De nem akart hervadni...? Manapság egyre többször hallani ilyesmiről! Ha egyáltalán nincs kedved idén locsolkodni, az Üvegplafon segít. 

Hímes tojás, kötözött sonka, tulipán és parfüm. A nyulacska-korszakból kinőve elég konkrét szimbólumrendszer várja a szapora magyar lyányokat. Persze, persze, a locsolkodást (értsd: nagy vödör jéghideg kútvízzel való nyakon öntést) azért találták ki, hogy "egész évben termékenyek legyünk". No, meg azért, mert valamiért kéjes élvezetet okozott az ünneplőbe öltözött lányokat – akiket egy átlagos napon tisztelettel és udvariasan kéne békébe' hagyni  nyilvánosan, csoportosan, legitim módon és egyéni felelősségtől nem sújtva jól megalázni/zavarba hozni. 

Szóval teljesen igazad van, ha mindehhez semmi kedved:  amikor büdi parfümmel hajon spriccelsz egy nőnemű családtagot vagy ismerőst, e régi a szokásnak állítasz emléket. Ha tényleg azt szeretnéd, hogy egész évben jófejek legyünk, inkább válogass alábbi 10 tippünk közül!

1. Szedd le az asztalt, és mosogass el. Ha mosogatógépetek van, a tányérokat leöblítve pakold bele. Észre fogod venni, hogy ez a tevékenység semmiféle előzetes képzettséget nem igényel, illetve sem a külső, sem a belső nemi szervek típusának nem függvénye.

2. Szexelj a pároddal néha olyankor, amikor ő akar – ne csak olyankor, amikor te. Vedd észre a finom jeleket, mikor van kedve, mikor tesz utalásokat. Sose érezd úgy, hogy „szívességet teszel”, ha nyitottan reagálsz. Netán jobb lenne, ha nem kívánna?

3. Játssz a gyerekkel, amíg elmegy sportolni (akkor is, ha az „csak” jóga”), vagy a barátaival találkozni (akkor is, ha azok „csak” a csajok). Ahogy ő is szokott a gyerekkel játszani, amíg te elmész sportolni és barátkozni.      

4. Köszönd meg hangosan és érthetően azokat az apró szívességeket (munkákat), melyeket minden nap elvégez érted, körülötted.

5. Kérdezd meg, hogy mi a véleménye a kormány gazdaságpolitikai intézkedéseiről.

6. Hagyd, hogy befejezze a mondatot.

7. Ha valamin felhúzza magát, figyelj arra, ami miatt mérges – ne keress pl. hormonális háttérokokat. Te mit szólnál hozzá, ha kiabálnál, hogy ég a ház, de mindenki azt gondolná, csak jön a klimax? A mi életünk folyamatosan ebben az tehetetlenség érzésben telik.

8. Engedd, hogy vezesse a közös autótokat, olyankor is, amikor nem vagy bebaszva.

9. Ne nyomaszd, amiért fontos neki a munkája, és ne alakítsd rendszeresen úgy az életeteket, hogy te bármikor feladhass családi szabadidőt váratlan munkafeladat miatt, ő viszont nem. Ha így folytatod, még egy nő le fog morzsolódni, akit intelligenciája és kompetenciája a munkaerőpiacra teremett.

10. Szeresd azért, aki. Bármit is képzeltél róla az első randin. Vagy amikor megszületett és először fogtad a kezedbe. Vagy amikor gyerek voltál, és azt hitted, az anyukád tökéletes. Ő itt és most él, és nem csak a fejedben. Ismerd meg ezt a csodálatos embert, és ha lehet, ne öntsd le semmivel

 

Gát Anna

húsvét, nők

Szólj hozzá a Facebook oldalunkon!
süti beállítások módosítása